BLOG

Nemecká značka Rosenthal naozaj urobila veľmi dobre, keď navrhla spoluprácu úžasnej švajčiarskej dizajnérke a umelkyne Regule Stüdli.

regule studli

Regule Stüdli miluje kvety a nimi sa nechala aj inšpirovať. Vybrala práve lúčne kvety, ktoré zdobia celú kolekciu. Kvietky prevažne žltej a červenej farby sú doplnené zelenými lístočkami a drobnými ďalšími kvietkami.

Brillance Fleurs Sauvages je výnimočná tým, že každý tanier, šálka, miska, či čajník sú zdobené iným vzorom tohto motívu a krásne sa vzájomne dopĺňajú.

jedálenský servis Brillance Fleurs Sauvages

Máte na výber z dvoch plytkých tanierov, každý má iný rozmer s iným vzorom. Hlboký tanier si môžete vybrať klasický s lemom alebo miskového tvaru. A keď ich položíte na seba, je to pastva pre oči.

Máte radi espresso, väčšiu kávu či cappuccino? Každý si nájde svoju šálku. Keď šálku položíte na tanierik, vzory do seba krásne zapadnú a kvety akoby vyrastali práve z tohto spoja.

Ak radi stolujete vo veľkom a nesmú chýbať servírovacie taniere, misy na šalát, misa na polievku a rôzne misky, s touto kolekciou si na stole vyčarujete umelecké dielo.

Skvelý deň môžete rovno začať raňajkami. Môžete si vybrať dezertné taniere v troch veľkostiach, miska na cereálie, hrnčeky, čajové šálky,..

čajová súprava brillance fleurs sauvages

Brillance Fleur Sauvages je vyrobená z prémiového kostného porcelánu. Žiari bielou farbou a porcelán je jemný. Kvalitu pocítite hneď na prvý dotyk.

Táto kolekcia je proste nadmieru vybavená, aby vám urobila radosť.