BLOG

1. Oblečte sa na piknik komfortne a k danému počasiu. Avšak piknik nie je horská túra, trošku elegancie napríklad v podobe polo trička nezaškodí.

piknik

2. Pri balení jedla nezabudnite zabaliť dvojnásobné množstvo. Nielenže sa môžu pristaviť známi, ktorých by ste ponúkli, ale na čerstvom vzduchu rýchlejšie vyhladne.

3. V prípade, ak  chystáte šaláty aj s dressingom, alebo omáčku na mäso, určite tekuté prísady zabaľte zvlášť do fľašiek. Pokým sa dostanete k jedlu, tak sa všetko príliš navlhne a už to nebudú tie chute, ktoré sme chceli vyčariť.

jedlo na piknik

4. Nezabudnite repelenty a opaľovacie krémy. Prípadne aj sprej proti mravcom, ktorým  môžete postriekať kraj piknikovej deky.

5. Keď piknikujete, tak nielen štýlovo ale aj prakticky. Najlepšie sú piknikové koše s termo výplňou. 

piknikové koše

6. Ak piknikujete s deťmi, určite si kde sa majú kvôli bezpečnosti pohybovať Takto sa lepšie uvoľníte aj vy.

7. Nezabudnite na hry ako frisbee, karty, či aj obyčajná lopta poslúži skvele.

8. Slnko, drinky… Myslite na to a s alkoholom to nepreháňajte.

9. Relax s hudbou. Dnes má hudbu každý vo svojom telefóne dostupnú na pár klikov. Čo je super, ale to aký štýl hudby máme radi, nemusí vyhovovať ostatným. Preto s hlasitosťou opatrne, ak sú naokolo aj iní ľudia, čo prišli relaxovať. 

10. Je super cítiť chladivú trávo priamo na nohách, ale nezabudnite, že na deku a do blízkosti jedla holé nohy nepatria. 

11. A nakoniec, všetky odpadky vziať domov so sebou. Napriek tomu, že môže byť v blízkosti kôš, predsa len doma ich vieme správne zrecyklovať.